Aanbouw

Aanbouw of uitbouw laten plaatsen in Tilburg, Goirle en omgeving?

Wanneer u meer ruimte wilt creëren in uw bestaande woning en niet wilt verhuizen naar een andere buurt of wijk is een aanbouw of uitbouw laten zetten de beste oplossing. Een aanbouw laten plaatsen is bij vrijwel ieder type woning mogelijk en vergunningsvrij mag er tot 3 meter worden uit gebouwd in vrijwel elke gemeente. Dat scheelt weer in de bouwkosten want bij vergunning aanvragen zit vaak veel reken en tekenwerkzaamheden. Kijk op de site van uw gemeente wat de regels zijn.

Door een aanbouw of uitbouw te laten plaatsen door aannemer-wvb weet u zeker dat het werk door vakmensen wordt gerealiseerd. Wij hebben een goede samenwerking met vaste krachten zoals een loodgieter, stukadoor, elektricien en schilder zodat u wordt ontlast van veel geregel. Wij werken graag naar de wensen van de klant. Goed overleg is een must en bijna alles is mogelijk. Daarnaast werken wij naar de moderne eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid zoals isolatie en het gebruik van hr++ of hr+++ glas. Deze eisen staan bij ons hoog in het vaandel.

De voordelen van een aanbouw of uitbouw

  • Meer woonruimte voor u en uw gezin
  • Meer wooncomfort in uw woning
  • De waarde van uw woning stijgt fors
  • Meer lichtinval en sfeer
  • Een verhuizing is vaak niet meer nodig

Een aanbouw geeft verassend veel ruimte op uw bestaande woning. Ook is het mogelijk om een lichtkoepel/dakraam/of lichtstraat te laten plaatsen in uw aanbouw. Hierdoor komt er heel veel licht in de aanbouw en meer wooncomfort. Ook de waarde van uw woning stijgt direct, in veel gevallen zijn de kosten van de aanbouw weg te strepen tegen de waarde vermeerdering die u direct creëert door het laten plaatsen van een aanbouw.

Kosten aanbouw of uitbouw laten plaatsen

Het laten plaatsen van een aanbouw is in iedere situatie anders vraag daarom vrijblijvend een offerte aan bij aannemer-wvb en wij komen in goed overleg met een passende oplossing en prijs.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van WVB aannemer Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.