Schilderwerk

Schilder Tilburg (Reeshof) en omgeving

Bent u op zoek naar een schilder in de omgeving van Tilburg? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben de beste specialisten in huis voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Al ruim 20 jaar verfraaien en onderhouden we woningen (zowel nieuwbouw als oude), kantoren en gebouwen in de omgeving van Tilburg. Met een breed portfolio en jarenlange ervaring als aannemer garanderen wij topkwaliteit en service. Het brede assortiment van Aannemer WVB gaat verder dan alleen het schilderwerk.

schilder tilburg

Specialisaties Schildersbedrijf Tilburg

Of u nu in de zomer of winter op zoek bent naar een vakkundige schilder, wij hebben alle specialismen in huis. Voor de volgende werkzaamheden kunt u bij ons terecht: buitenschilderwerk, binnenschilderwerk, VVE schilder, onderhoudscontract schilderwerk, poedercoaten en winterschilder. Iedere schilder die wij in dienst hebben heeft zijn of haar eigen specialisatie. Hierdoor bent u altijd verzekerd van kwalitatief en hoogstaand schilderwerk!

Voordelen Schilder Tilburg

Een goed begin is het halve werk. Onze schilders kijken daarom altijd eerst naar de huidige staat van de materialen die geschilderd gaan worden. We nemen vanzelfsprekend uitgebreid de tijd voor uw schilderwerken. Als het bijvoorbeeld om buitenschilderwerk gaat, willen we natuurlijk zeker weten dat houtrot niet aan de orde is. Wij leveren schilderwerk dat zich ook op de lange termijn uit betaalt. En dat ziet u terug in de kwaliteit van het schilderwerk.

  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Kwalitatief en hoogstaand schilderwerk
  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Persoonlijk contact, van begin tot eind

De kwaliteit van het schilderwerk en de geboden service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom vinden wij duidelijke en transparante communicatie erg belangrijk. Zowel voor, tijdens als na het project. Indien mogelijk beantwoorden wij direct uw vragen. Niet alleen tijdens de schilderklus zijn wij uw aanspreekpunt op het werk. Ook na afloop kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

schilder tilburg reeshof

Wij leveren onze diensten in Tilburg in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof en Udenhout.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van WVB schilderwerken in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.