Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Eindhoven

Overkapping & Veranda Eindhoven

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte overkapping, tuinhuis of veranda in de buurt van Eindhoven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de afgelopen 20 jaar hebben wij honderden exclusieve overkappingen geplaatst bij tevreden klanten. Klanten komen niet voor niets bij ons terug.

Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor om een houten overkapping te plaatsen. Dat is niet gek – want een overkapping brengt sfeer en comfort in uw tuin, is zonwerend, biedt extra opbergruimte en last but not least: het verhoogt de waarde van uw woning. Er zijn verschillende soorten overkappingen en daarom helpen wij u graag bij het allereerste advies tot een uitvoerbaar ontwerp en realisatie van uw droomoverkapping. Wist u bijvoorbeeld dat u in de meeste gevallen helemaal geen vergunning nodig hebt voor het plaatsen van een overkapping?

overkapping eindhoven

Wat voor soort terrasoverpakking of tuinhuis wilt u laten plaatsen in Eindhoven?

Zoals u ongetwijfeld weet zijn er overkappingen in verschillende soorten en maten. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kiezen we het soort en materiaal dat het meest geschikt is. Hieronder vindt u een beknopt overzicht van de verschillende soorten overkappingen:

Veranda
Het voordeel van een veranda is dat u zowel in de zomer als winter kunt genieten van extra leefruimte. Tevens stijgt de waarde van uw woning enorm en heeft u verschillende opties. Wilt u bijvoorbeeld een houten, aluminium of glazen veranda? Niets is te gek en wij helpen u bij het maken van de juiste keuze.

Overkapping of tuinhuis met een plat dak
Heeft u een wat kleinere tuin? Dan adviseren wij vaak om te kiezen voor een tuinhuis met een plat dak. De belangrijkste reden hiervoor is dat het minder groot oogt en het beter bij een compacte tuin past.

Overkapping of tuinhuis met puntdak
Bent u op zoek naar een mooie match met de dakpannen van uw woning? Dan is het overwegen van een overkapping met puntdak een zeer goed idee. De keuze is groot, want u kunt alle soorten dakpannen kiezen.

Overkapping of tuinhuis met lessenaarsdak
Een tuinhuis met lessenaarsdak herkent u doordat deze slechts uit één dakvlak bestaat. Omdat het dakvlak te allen tijde onder een helling van 15° wordt geplaatst krijgt u geen last van wateroverlast en/of lekkages.

Kapschuur
In sommige gevallen is het belangrijk dat een tuinhuis een hogere doorloophoogte heeft. In dat geval adviseren wij vaak een kapschuur. Ook voor meer informatie over kapschuren staan onze specialisten u graag te woord.

overkapping eindhoven 02

Een overkapping of tuinhuis laten plaatsen in Eindhoven? Bekijk de voordelen:

  • Maak optimaal gebruik van het tuinseizoen
  • Geniet van comfort, sfeer en luxe in uw tuin
  • Waardevermeerdering voor uw woning
  • Het biedt u extra opbergruimte
  • Exclusieve overkappingen op maat
  • In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een overkapping?

De overkappingen van Aannemer WVB zijn altijd exclusief en worden op maat gemaakt. Afhankelijk van uw wensen en behoeften geven wij u een advies; waar vervolgens een passende offerte wordt gemaakt. Bij ons bent u verzekerd van een transparant en scherpe offerte.

overkapping eindhoven 03

Wij leveren onze diensten in de volgende stadsdelen: Centrum, Stratum, Tongelre, Woensel-Zuid, Woensel-Noord, Strijp en Gestel.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.