Dakwerk

Dakdekker Tilburg (Reeshof) en omgeving

Heeft u een ver- of aanbouw op de planning staan? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een geschikte dakdekker voor het plaatsen van uw dakbedekking. Wij hebben voor al uw dakwerken erkende en gecertificeerde dakdekkers in dienst. Dakdekker Tilburg heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het vak en daarom garanderen wij topkwaliteit en service. Natuurlijk denken wij ook graag met u mee over het vervangen van bestaande dakbedekking of het uitvoeren van onderhoud en reparaties.

dakdekker tilburg

Specialisaties Dakdekker Tilburg

Wij hebben verschillende gecertificeerde dakdekkers in dienst. Hierdoor bent u altijd verzekerd  van de juiste expert voor uw vraagstuk. Heeft u bijvoorbeeld hulp nodig bij dakreparaties, dakonderhoud, daklekkages of het laten plaatsen van dakbedekking? U kunt met elk vraagstuk bij Aannemer WVB terecht.

Voordelen van Dakdekker WVB

  • Ruim 20 jaar ervaring als dakdekker
  • Topkwaliteit en service gegarandeerd
  • Persoonlijk contact gedurende het hele traject
  • Lekkages snel gerepareerd
  • Alle werkzaamheden onder één dak
dakdekker tilburg reeshof

Dakdekker Tilburg biedt de perfecte oplossing voor iedereen met een plat of schuin dak. Heeft u bijvoorbeeld door achterstallig onderhoud of een storm behoefte aan het laten leggen van nieuwe dakpannen? Of heeft u een plat dak en wilt u graag onderhoud laten uitvoeren aan uw EPDM-dakbedekking? Natuurlijk kan het ook zo zijn dat u gewoon toe bent aan iets nieuws. Wat de achterliggende reden ook mag zijn: bij ons bent u altijd aan het juiste adres!

Wij leveren onze diensten in Tilburg in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof en Udenhout.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB in Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.