Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Best

Overkapping & Veranda Best

Bent u op zoek naar een exclusieve overkapping, veranda of tuinhuis in de omgeving van Best? Dan bent u bij Aannemer WVB aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar maken en plaatsen wij houten (ook douglas) overkappingen in Best en omgeving. En met groot succes! Klanten beoordelen ons gemiddeld met vijf sterren en komen graag bij ons terug.

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het laten plaatsen van een exclusieve overkapping. Kiest u bijvoorbeeld voor een houten, glazen of aluminum veranda? En heeft u de voorkeur voor een tuinhuis aan de schuur of een zwembad? Daarnaast is er de keuze uit goedekope of de wat luxere en exclusieve overkappingen. Graag adviseren wij u bij het maken van de juiste keuze. Uw behoefte staat altijd centraal en wij geven altijd onafhankelijk advies gedurende het gehele traject.

Wilt u een overkapping in Best laten plaatsen zonder vergunning? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

overkapping best

Hoe hoog mag een overkapping of veranda in Best zijn?

In Nederland zijn hier door de overheid verschillende regels voor opgesteld. De maximaal toegestane hoogte is afhankelijk van de plek waar de situatie wordt geplaatst. Komt de overkapping binnen de 2,5 meter zone – dan mag deze zonder vergunning maximaal 4 meter hoog worden. Buiten deze zone geldt normaliter een vergunningsvrije maximale hoogte van 3 meter. Let op: er zijn een aantal uitzonderingen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

overkapping best 02

Wat kost een (houten) overkapping?

De kosten en/of prijs van een overkapping, veranda en tuinhuis verschillen per situatie. Dit hangt mede af van de (1) grootte, (2) gekozen materialen en (3) maatwerk. Natuurlijk is het belangrijk om niet te vergeten dat een overkapping veel meerwaarde heeft voor uw woning. Naast de extra leefruimte, luxe en comfort heeft het dus ook een waardevermeerdering voor uw woning.

Niet onbelangrijk is dat u keuze heeft uit verschillende soorten overkappingen. Denk bijvoorbeeld aan een overkapping met plat dak, puntdak, lessenaarsdak, kapschuur of veranda. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze experts.

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

  • Extra leefruimte, luxe en comfort
  • Waardevermeerdering voor uw huis
  • Geschikt voor bijna alle woningen
  • In veel gevallen géén vergunning nodig
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Meer opbergruimte
overkapping best 03

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken: Centrum, Hoge Akker, Speelheide, De Leeuwerik, Villawijk, Batadorp, Salderes, Wilhelminadorp en Naastenbest.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.