Over WVB

Aannemer Tilburg en omgeving

Aannemer & Klusbedrijf W.V.B uit Goirle (nabij Tilburg) staat voor diversiteit in bouwen. Door meer dan 20 jaar ervaring in de particuliere bouwsector hebben wij een breed assortiment aan werkzaamheden. Of het nu gaat om een aanbouw of een volledige woning renovatie. Ook de kleine projecten staan bij ons hoog in het vaandel. Dakkapellen, dakramen, deuren afhangen of boeiboorden vervangen, zijn een greep uit onze werkzaamheden. Ons aannemersbedrijf is allround ingesteld en alles is mogelijk.

Natuurlijk begrijpen wij dat er veel komt kijken bij een aanbouw, verbouwing of onderhoud van uw woning. Daarom ontzorgen wij u graag in het gehele traject – van het allereerste advies, tot een uitvoerbaar ontwerp en realisatie van uw droomwoning. Naast de particuliere sector zijn wij ook veelal actief in de utiliteitsbouw. Één ding is bij ons zeker: wij zijn pas tevreden wanneer de klant dat ook is. Door het vergaande persoonlijke contact werken wij toe naar perfecte oplevering van uw project. Heeft u tussentijds vragen? Dan staan wij altijd voor u klaar.

U kunt bij ons terecht voor de volgende specialismen en diensten: verbouw, aanbouw, timmerwerk, dakwerk, schilderwerk, stucwerk, overkapping laten plaatsen, dak laten isoleren, dakraam laten plaatsen, dakkapel laten plaatsen, kozijnen laten plaatsen en laminaat laten leggen.

aannemer tilburg

Specialisaties van Aannemer Tilburg

• Aanbouw
Wilt u uw woning laten uitbreiden door een betrouwbare aannemer? Een aanbouw zoals een overkapping, dakkapel of tuinhuis kunnen wij voor u realiseren. Dit is mogelijk bij vrijwel elk woningtype. In bijna alle gemeenten mag er tot drie meter en vergunningsvrij worden uitgebouwd.
• Verbouw
Bij het verbouwen van uw woning komt veel kijken. Wij ontzorgen u en nemen al het verbouwwerk uit handen. Door onze jarenlange ervaring kunt u zowel voor het verbouwen van een jaren 30 woning als nieuwbouwwoning bij ons terecht.
• Onderhoud
Het onderhouden van uw woning kunt u beter niet te lang uitstellen. Wij zorgen ervoor dat uw woning in topconditie blijft.

Projecten en referenten

De afgelopen jaren hebben wij meer dan 100 succesvolle projecten uitgevoerd. Gedurende het jaar gaan wij deze website verder aanvullen met een uitgebreid portfolio aan prachtige projecten. Neem alvast een kijkje op de volgende projectpagina’s: Zolderverbouwing Tilburg en Binnenverbouwing Riel. Daarnaast vindt u verschillende recensies van tevreden klanten op onze Google bedrijfspagina. Klanten beoordelen ons niet voor niets gemiddeld met 5 sterren! ☆☆☆☆☆

Voordelen Bouwbedrijf WVB

  • Exclusieve en op maat gemaakte producten
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het vak
  • Persoonlijk contact
klusbedrijf tilburg

Wij leveren onze diensten in Tilburg in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof en Udenhout.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van WVB aannemer Tilburg? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.