PVC vloer Tilburg

PVC vloer laten leggen

Op zoek naar een hoogwaardige PVC vloer in Tilburg? Bij ons ben je aan het juiste adres! Als dé specialist in vloeren in Tilburg leggen wij een uitgebreid assortiment PVC vloeren van topmerken zoals COREtec, Quick-Step, Belakos, en nog veel meer. Maar voordat je jouw keuze maakt, is het belangrijk om je te laten adviseren over de beste PVC vloeren.

PVC vloeren en de belangrijkste voordelen

Wat is beter, PVC of laminaat? Beide vloersoorten hebben hun eigen voordelen, maar over het algemeen wordt PVC vaak als superieur beschouwd vanwege zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. PVC vloeren zijn ook comfortabeler om op te lopen, geluiddempend en gemakkelijker te onderhouden. Daarnaast is het een perfecte combinatie met vloerverwarming. Laminaat daarentegen is vaak goedkoper in aanschaf, maar kan gevoeliger zijn voor vocht en krassen.

Waar kan een PVC vloer niet tegen? Ondanks de duurzaamheid van PVC vloeren, zijn er enkele zaken waar je rekening mee moet houden. PVC vloeren zijn gevoelig voor langdurige blootstelling aan direct zonlicht, omdat dit kan leiden tot verkleuring. Daarnaast kunnen scherpe voorwerpen krassen veroorzaken, dus het is aan te raden om viltjes onder meubels te plaatsen en voorzichtig te zijn bij het verplaatsen van zware objecten.

Soorten PVC vloeren

Wat is beter, lijm of klik PVC? Beide installatiemethoden hebben hun eigen voordelen. Lijm PVC zorgt voor een naadloze afwerking en biedt maximale stabiliteit, wat het ideaal maakt voor ruimtes met veel verkeer of vochtige omstandigheden. Klik PVC daarentegen is gemakkelijker te installeren en biedt meer flexibiliteit bij eventuele verhuizingen of renovaties. De keuze tussen lijm en klik PVC hangt af van je specifieke behoeften en de eigenschappen van de ruimte waarin de vloer wordt gelegd.

Of je nu op zoek bent naar een PVC vloer, een visgraat vloer van Beautifloor, of een goedkope PVC vloer van Gamma, bij ons vind je gegarandeerd de perfecte vloer die aan al jouw wensen voldoet. Onze uitgebreide collectie omvat verschillende stijlen, van klassiek tot modern, en diverse patronen zoals visgraat of walvisgraat, zodat je jouw vloer volledig kunt afstemmen op je interieur.

Kosten PVC Vloer

Wat kost een goede PVC vloer per m2? De kosten van een PVC vloer kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van het materiaal, het merk en de installatiemethode. Over het algemeen liggen de prijzen voor een goede PVC vloer tussen de €20 en €60 per vierkante meter. Voor exclusievere merken zoals Moduleo of mFLOR kunnen de prijzen iets hoger liggen, terwijl een budgetoptie zoals Gelasta of VT Wonen je een voordeliger alternatief biedt.

Ben je geïnteresseerd in een PVC vloer van Ikea, Gamma, Hornbach of een ander gerenommeerd merk zoals Bodiax, Ambiant, of Vivafloors? Wij leggen verschillende merken zodat je eenvoudig de verschillende opties kunt vergelijken en de perfecte vloer kunt kiezen die past bij jouw smaak en budget. Een overzicht van de merken: COREtec, Quick-Step, Belakos, Ambiant, mFLOR, Bodiax, Beautifloor, Vivafloors, Floer, Moduleo, Gerflor, VT Wonen, Gelasta, Therdex, Interface, Forbo, EXPONA en Tarkett. Kortom: voor hoogwaardige PVC vloeren in Tilburg en omstreken ben je bij ons aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op laat je adviseren door onze vloerspecialisten.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.