Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Breda

Overkapping & Veranda Breda

Overkapping Breda of in de nabije omgeving? Dan bent u bij Aannemer WVB aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar staan wij er om bekend dat we exclusieve overkappingen op maat maken. En dat is niet voor niets. De belangrijkste kenmerken van onze vakspecialisten zijn: onafhankelijk, deskundig en klantgericht. Klanten beoordelen ons gemiddeld met 5-sterren – bekijk de laatste beoordelingen op onze Google bedrijfspagina. ☆☆☆☆☆

Wij realiseren ons dat er veel komt kijken bij het laten plaatsen van een overkapping. Daarom ontzorgen wij u van begin tot eind. Het allereerste advies, tot een uitvoerbaar ontwerp en realisatie van de overkapping is wat u aan ons over kunt laten. Bent u een particulier of op zoek naar een specialist in de utiliteitsbouw? Wij zijn actief in beide sectoren en een ding is zeker: het eindresultaat staat bij ons altijd centraal. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent!

Tip: wist u dat voor het plaatsen van een overkapping vaak géén verunning nodig is?

overkapping breda

Wat voor terrasoverpakking, tuinhuis of veranda wilt u laten plaatsen in Breda?

Zoals u ongetwijfeld weet zijn er veel keuzes die u kunt maken. Heeft u de voorkeur voor een houten, kunstof, aluminium of glazen overkapping? En wilt u bijvoorbeeld het liefst een overkapping direct aan uw huis of liever een vrijstaand tuinhuisje? Op basis van uw persoonlijke voorkeur geven wij u een persoonlijk advies met de meest geschikte opties. Hieronder vindt u een korte samenvatting van de keuzes die u kunt maken:

Veranda
Het kenmerk van een veranda is dat we deze direct aan uw woning aanbouwen. In veel gevallen is het enkel een afdak steunend op (houten) palen. Verlengt u de bestaande vloer of heeft u liever een vloer op maat? De keuze is aan u!

Overkapping met een plat dak
Een overkapping met plat dak is ideaal voor uw tuin. Zoals de naam al doet vermoeden: het betreft een tuinhuis met plat dak waardoor het perfect geschikt is voor zowel kleine als grote tuinen. Een bijkomend voordeel: het oogt minder massief dan de overige tuinhuizen.

Overkapping met puntdak
Wilt u graag een tuinhuis met dezelfde dakpannen als uw woning? Dan is het meer dan het overwegen waard om een tuinhuisje met puntdak te laten plaatsen.

Overkapping met lessenaarsdak
Een tuinhuis met lessenaarsdak bestaat altijd uit slechts één dakvlak. Het voordeel is dat er maar één dakgoot nodig is waardoor het regenwater makkelijk opgevangen kan worden. De dakgoot springt ook minder in het oog dan bij de overige overkappingen.

Kapschuur
Het grote voordeel van een kapschuur is dat u zowel in de winter als zomer buiten kunt zitten. De achterwand is altijd gesloten en u hebt ook de keuze om de zijkanten dicht te laten maken. Ideaal dus om in elk seizoen te genieten van uw tuin.

overkapping breda 02

Een overkapping laten plaatsen in Breda? Bekijk de voordelen:

  • Meerwaarde voor uw huis
  • Geniet van uw tuin ook als het weer dit niet toelaat
  • Meer leefruimte, comfort en luxe in uw tuin
  • Extra opslagruimte en spullen staan altijd droog
  • Alle voorzieningen zoals water en elektra zijn eenvoudig aan te leggen
  • Veelal is er geen vergunning nodig voor uw tuinhuis

Wat zijn de kosten voor een overkapping?

Wij maken enkel overkappingen en tuinhuizen op maat. Daarom is het onmogelijk om hier een vast bedrag aan te hangen. Wel bent u bij ons verzekerd van een transparante offert met daarin een scherpe prijs. En heeft u vragen? Dan staan onze specialisten direct voor u klaar.

overkapping breda 03

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken: Centrum, Noord, Oost, Zuid-Oost, Zuid, West, Noord-West, Bavel, Ulvenhout, Prinsenbeek en Teteringen.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van de betrouwbare Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.