Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Roosendaal

Overkapping & Veranda Roosendaal

Bent u op zoek naar een overkapping Roosendaal? De mooiste terras overkappingen vindt u bij Aannemer WVB. Wij maken exclusieve houten (ook douglas) veranda’s en tuinhuisjes op maat – helemaal naar uw wens. Een terrasoverkapping op maat biedt vele voordelen. Het geeft bijvoorbeeld extra leefruimte en comfort in de tuin en heeft waardevermeerdering voor uw woning.

Natuurlijk kunt u kiezen uit verschillende materiaalsoorten voor een veranda. Zo kunt u kiezen uit verschillende materialen (aluminium, hout, douglas of glas). Daarnaast maken wij tuinhuizen in verschillende soorten en maten. Denk aan een overkapping met lessenaarsdak, puntdak, plat dak, kapschuur of veranda. Graag adviseren wij welke soort het meest geschikt is in uw tuin.

In veel gevallen heeft u géén vergunning nodig voor het laten plaatsen van een overkapping in Roosendaal. Onze experts vertellen u hier graag meer over!

overkapping roosendaal

Hoe hoog mag een overkapping of veranda in Roosendaal zijn?

In Nederland kennen we verschillende regels als het gaat om het laten plaatsen van een terras overkapping in een tuin. Het is belangrijk te weten dat deze regels afhangen van de plek in uw tuin waar de veranda wordt geplaatst. Een veranda die binnen de 2,5 meter zone van uw huis wordt geplaatst mag zonder vergunning maximaal 4 meter hoog zijn. Voor alles buiten deze zone geldt een maximale vergunningsvrij hoogte tot 3 meter. Ook voor deze regels gelden weleens uitzonderingen. Onze experts geven u graag persoonlijk en vrijblijvend advies op maat.

overkapping roosendaal 02

Wat kost een overkapping of veranda?

Het is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren wat de prijs/kosten van een overkapping of veranda zijn. Onder andere de grootte, gewenste materialen en de mate van maatwerk spelen hier een grote rol in. Daarom adviseren wij klanten altijd om zich eerst vrijblijvend te laten informeren over de mogelijkheden. Vergeet nooit dat een overkapping absolute meerwaarde voor uw woning heeft. De investering betaalt zich daarom dubbel en dwars terug!

Wat zijn de voordelen van een overkapping?

  • Geniet van extra luxe, comfort en stijl
  • Zowel in de zomer als winter lekker buiten zitten
  • Extra opslagruimte
  • Waardevermeerding voor uw huis
  • De investering betaalt zich dubbel en dwars uit
overkapping roosendaal 03

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oost, Noord, West, Groot Kroeven, Langdonk, Kortendijk, Tolberg, Industriegebieden, Nispen, Wouw, Heerle, Moerstraten en Wouwse Plantage.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.