Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Den Bosch

Overkapping & Veranda Den Bosch

Overkapping Den Bosch? Bij Aannemer WVB bent u aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar hebben wij ervaring in het plaatsen van overkappingen. Of het nou gaat om een houten, aluminium of glazen veranda – wij helpen u graag op weg. De afgelopen jaren hebben wij honderden exclusieve overkappingen geplaatst in uw omgeving.

Er komt veel kijken bij het uitkiezen van een exclusieve overkapping. Kiest u bijvoorbeeld voor een veranda, overkapping met plat dak, overkapping met puntdak, overkapping met lessenaarsdak of kapschuur? Afhankelijk van uw behoefte is het belangrijk dat u eerst de juiste keuze maakt. Daarom helpen wij u graag bij het gehele traject – van het allereerste advies tot een uitvoerbaar ontwerp en de daadwerkelijke realisatie van uw favoriete overkapping.

Goed nieuws: voor het plaatsen van een overkapping of veranda is vaak géén vergunning nodig!

overkapping den bosch

Wat voor soort terrasoverpakking of tuinhuis wilt u laten plaatsen in Den Bosch?

Onze vakmannen maken altijd overkappingen op maat. Het voordeel hiervan is dat u zelf de soorten en maten kunt kiezen. Uw persoonlijke voorkeur staat altijd centraal. Natuurlijk adviseren wij u graag welke soort en materiaal het meest geschikt is voor de door u gekozen overkapping. In het overzicht hieronder vindt u een overzicht van de op maat gemaakte overkappingen:

Veranda
Het laten plaatsen van een veranda is een fantastische keuze. Zowel in de zomer als winter geniet van u extra leefruimte, luxe en comfort in uw tuin. Daarnaast is het waardevermeerderend voor uw huis. Wist u dat een veranda ook isolatie en energiebesparing oplevert?

Overkapping of tuinhuis met een plat dak
De naam zegt het al: dit zijn luxe overkappingen met een plat dak. Het dak is relatief makkelijk te plaatsen waardoor het veel extra werk en arbeidskosten scheelt.

Overkapping of tuinhuis met puntdak
Een overkapping met puntdak kan mooi matchen met de dakpannen van uw huis. In veel gevallen is een tuinhuis met puntdak wel iets hoger dan de andere soorten overkappingen, maar dat is natuurlijk geen probleem.

Overkapping of tuinhuis met lessenaarsdak
Bij een overkapping lessenaarsdak lijkt het dak vaak plat. Maar als u goed kijkt is dat het niet. Het dak loopt namelijk van de voorzijde naar de achterzijde af (het dakvlak wordt alijd onder een helling van 15° geplaatst). Hierdoor hebt nu nooit wateroverlast of lekkages.

Kapschuur
Bent u op zoek naar een overkapping of veranda met een hogere doorloophoogte? Dan is het overwegen van een kapschuur zeker de moeite waard. De kapschuren die wij maken is met een open voorkant en een of meerdere gesloten zijwanden. Ook is de achterwand altijd gesloten. Door de hoge nok krijgt u een gehele en ruimtelijk gevoel.

overkapping den bosch 02

Een overkapping of tuinhuis laten plaatsen in Den Bosch? Bekijk de voordelen:

  • Waardevermeerderend voor uw huis
  • In de zomer en winter genieten van luxe en comfort
  • Energiebesparing door betere isolatie
  • Geschikt voor elke woning
  • Extra opbergruimte
  • Vaak is er géén vergunning nodig

Wat kost een overkapping of veranda?

Natuurlijk hangt dit heel erg af van de wensen en behoeften die u heeft. De ene overkapping is de andere niet en de kosten zijn vaak afhankelijk van (1) het soort overkapping dat u kiest en (2) de materialen die u graag wilt gebruiken. Op basis van uw persoonlijke voorkeuren maken wij een offerte op maat. Wij verzekeren u van een transparante en scherpe offerte.

overkapping den bosch 03

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken: Binnenstad (Centrum), Zuidoost, Graafsepoort, Muntel en Vliert, Rosmalen Zuid, Rosmalen Noord, De Groote Wielen, Empel, Noord, Maaspoort, West, Engelen, Nuland en Vinkel.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.