Overkapping laten plaatsen

Overkapping laten plaatsen en maken in Noord-Brabant en omgeving?

Wilt u een houten overkapping laten plaatsen in Noord-Brabant? Het buitenleven kunt u stimuleren door middel van een mooie terras overkapping, tuinhuis (prieel) of veranda van hout. Bij Aannemer Tilburg WVB is alles mogelijk. De exclusieve overkapping die wij laten plaatsen zorgen ervoor dat u uit de wind zit. Daarnaast zijn de overkappingen en tuinhuizen zonwerend en wordt de uv-straling tegengehouden. Dit is natuurlijk ideaal als u ook een zwembad in uw tuin heeft. Bij de meeste terrassen die wij op maat maken is tevens geen vergunning nodig. Wij maken elke houten overkapping op maat, naar uw wensen en doen dat in goed overleg.

overkapping laten plaatsen

Verschillende soorten overkappingen laten plaatsen

Overkapping met plat dak
In een kleine tuin heeft u doorgaans behoefte aan een overkapping met plat dak. Dit heeft als voornaamste reden dat de overkapping minder massief oogt.

Overkapping met puntdak
Een overkapping met een puntdak wordt altijd voorzien van dakpannen of leitjes. Alle soorten dakpannen kunnen erop en u kunt dit combineren met de dakpannen van uw woning.

Overkapping met lessenaarsdak
Een lessenaarsdak bestaat uit slechts een dakvlak en wordt altijd onder een helling van 15° aangebracht. Dit voorkomt dat er water onder uw dakpannen komt.

Kapschuur
De doorloophoogte bij een overkapping van een kapschuur is vaak hoger dan die bij een plat dak of punt dak. Aan de achterzijde van de kapschuur is het dak laag. Hier heeft u voldoende ruimte om een knus zitje of een terras te creëren.

Veranda
Een veranda wordt vaak vast aan het huis geplaatst. Hierdoor voegt u buiten meer met binnen samen. Kies bijvoorbeeld uit eiken, douglas of geïmpregneerd grenen tuinhout.

overkapping laten maken

Overkapping laten plaatsen: de voordelen

  • Exclusieve en op maat gemaakte overkappingen (inclusief montage)
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het timmervak
  • Prachtig in combinatie met een vijver of zwembad
  • Persoonlijk contact

Hoe hoog mag een overkapping zijn en welke verschillende houtsoorten zijn er?

De hoogte van een overkapping hangt altijd af van uw persoonlijke situatie. Natuurlijk kunt u verschillende houtsoorten gebruiken: eiken en douglas. Maar voornamelijk werken wij met bankirai staanders en de kap van geïmpregneerd grenen. De staanders zijn er in verschillende diktes 90mm, 120mm en 150mm. Vraag naar de mogelijkheden. De kap word traditioneel gemaakt en is volledig handwerk. Er worden echte dakpannen naar keuze gebruikt. Bij platte daken word er dakbedekking aangebracht met een uitloop voor hwa. Bij elke veranda, tuinhuis of overkapping is het mogelijk om op maat een hard houten / grenen vloer te laten plaatsen.

Wat kost een overkapping?
Een houten overkapping laten plaatsen in Noord-Brabant is een mooie investering. Echter is elke terras overkapping uniek. Daarom is het lastig om de exacte kosten en/of prijs op voorhand te bepalen. U kunt bijvoorbeeld verschillende houtsoorten kiezen en maatvoeringen van de overkapping, tuinhuis of veranda. Uw wensen en behoeften bepalen uiteindelijk de grootte van een project. Afhankelijk daarvan brengen wij een offerte uit. Laat u geheel vrijblijvend en gratis adviseren door één van onze specialisten.

Wij leveren onze diensten in de volgende steden (en omliggende dorpen): Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Helmond, Oisterwijk, Best, Oss, Meierijstad, Roosendaal, Bergen op Zoom, Oosterhout, Altena, Waalwijk, Veldhoven, Heusden, Etten-Leur, Uden, Geldrop Mierlo, Moerdijk, Deurne, Bernheze, Valkenswaard, Boxtel, Gemert Bakel, Halderberge, Best, Boxmeer, Sint-Michielsgestel, Drimmelen, Vught, Gilze en Rijen.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij plaatsen terras overkappingen, tuinhuizen en veranda’s in Noord-Brabant en de nabije omgeving.