Overkapping laten plaatsen

Overkapping laten plaatsen en maken in Tilburg en omgeving?

Wilt u een overkapping laten plaatsen? Het buitenleven kunt u stimuleren door middel van een mooie overkapping, prieel of veranda van hout. Bij Aannemer Tilburg WVB is alles mogelijk. De exclusieve overkapping die wij laten plaatsen zorgen ervoor dat u uit de wind zit. Daarnaast zijn de overkappingen zonwerend en wordt de uv-straling tegengehouden. Bij de meeste terrassen die wij op maat maken is tevens geen vergunning nodig. Wij maken elke overkapping op maat, naar uw wensen en doen dat in goed overleg.

overkapping laten plaatsen

Verschillende soorten overkappingen laten plaatsen

Overkapping met plat dak
In een kleine tuin heeft u doorgaans behoefte aan een overkapping met plat dak. Dit heeft als voornaamste reden dat de overkapping minder massief oogt.

Overkapping met puntdak
Een overkapping met een puntdak wordt altijd voorzien van dakpannen of leitjes. Alle soorten dakpannen kunnen erop en u kunt dit combineren met de dakpannen van uw woning.

Overkapping met lessenaarsdak
Een lessenaarsdak bestaat uit slechts een dakvlak en wordt altijd onder een helling van 15° aangebracht. Dit voorkomt dat er water onder uw dakpannen komt.

Kapschuur
De doorloophoogte bij een overkapping van een kapschuur is vaak hoger dan die bij een plat dak of punt dak. Aan de achterzijde van de kapschuur is het dak laag. Hier heeft u voldoende ruimte om een knus zitje te creëren.

Veranda
Een veranda wordt vaak vast aan het huis geplaatst. Hierdoor voegt u buiten meer met binnen samen.

overkapping laten maken

Overkapping laten plaatsen: de voordelen

  • Exclusieve en op maat gemaakte overkappingen
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het timmervak
  • Persoonlijk contact

Verschillende houtsoorten bij een overkapping
U kunt verschillende houtsoorten gebruiken, eiken en douglas. Maar voornamelijk werken wij met bankerei staanders en de kap van geïmpregneerd grenen. De staanders zijn er in verschillende diktes 90mm, 120mm en 150mm. Vraag naar de mogelijkheden. De kap word traditioneel gemaakt en is volledig handwerk. Er worden echte dakpannen naar keuze gebruikt. Bij platte daken word er dakbedekking aangebracht met een uitloop voor hwa. Bij elke veranda of overkapping is het mogelijk om op maat een hard houten / grenen vloer te laten plaatsen.

Kosten voor het laten plaatsen van een overkapping
Een overkapping laten plaatsen is een mooie investering. Echter is elke overkapping uniek. Daarom is het lastig om de exacte kosten op voorhand te bepalen. U kunt bijvoorbeeld verschillende houtsoorten kiezen en maatvoeringen van de overkapping of veranda. Uw wensen en behoeften bepalen uiteindelijk de grootte van een project. Afhankelijk daarvan brengen wij een offerte uit.

Contactinformatie

Tel:+31 6 462 38 092
E-mail:info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier. Wij plaatsen overkappingen ook in Tilburg, Oisterwijk en de nabije omgeving.