Dakraam laten plaatsen

Dakraam laten plaatsen in Tilburg, Goirle en omgeving?

Een dakraam laten plaatsen geeft veel licht en ventilatie in vaak wat donkere ruimtes. Wij plaatsen dakramen in verschillende maten (vraag naar de mogelijkheden) .

De voordelen van een dakraam laten plaatsen

  • Meer licht
  • Ventileren zonder openstaande ramen
  • Frisse lucht in de ruimte
  • De ruimte oogt groter

In welke maten kan ik dakramen laten plaatsen?

Wij plaatsen nieuwe dakramen in de gewenste maat die u wilt. De dakramen zijn te verkrijgen in de volgende maatvoeringen: 55 x 78 cm, 78 x 140 cm, 134 x 140 cm. Ook vervangen wij bestaande dakramen, dit kan in de zelfde maatvoering maar ook kan er worden gekozen voor een groter dakraam om zo meer licht en optisch meer ruimte te realiseren. Dakramen kunnen in verschillende daken worden geplaatst

Welke typen dakramen kan ik laten plaatsen?

Dakramen kunnen in een schuin en plat dak worden geplaatst. Ook zijn er veel verschillende types dakramen. Kijk goed welke het beste bij uw woning past en vraag naar de mogelijkheden.

Tuimeldakramen
Dit dakraam heeft boven het raam een hendel die ja naar beneden haalt en zo het raam op het midden van het kozijn laat tuimelen (half binnen half buiten.

Uitzetdakramen
Bij deze dakramen scharniert het raam bovenin het kozijn waardoor het gehele raam naar buiten zal openen.

Uitstapdakramen
De benaming verraadt het al, bij deze type dakramen stap je echt naar buiten deze dakramen worden veelal gebruikt bij een dakterras of als een soort binnen balkon.

Ook zit er in de dakramen een ventilatieklep waardoor je het dakraam gesloten kunt laten en zo toch de ruimte goed ventileren en de inbraakgevoeligheid vermindert. De dakramen kunnen ook worden uitgevoerd met een raamdecoratie en buiten zonnewering.

Wat zijn de kosten voor het laten plaatsen van een dakraam?

Veel mensen denken dat het laten vervangen/ of laten plaatsen van een dakraam duur is. maar bij aannemer wvb heeft u al een nieuw dakraam vanaf 500 euro Wij bij aannemer wvb vinden dat een dakraam voor iedereen betaalbaar moet zijn.