Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Oisterwijk

Overkapping & Veranda Oisterwijk

Bent u op zoek naar een exclusieve overkapping of tuinhuis in de buurt van Oisterwijk? Bij Aannemer WVB bent u aan het juiste adres! Al meer dan 20 jaar maken wij overkappingen op maat – en met succes.

Met het veranderende klimaat hebben steeds meer mensen in hun tuin behoefte aan zonnewering voor een schaduwrijke plek. Daarnaast zit u met een houten of aluminium overkapping altijd droog en heeft u geen last van regenbuien. Het grootste voordeel is misschien nog wel dat u met een overkapping, veranda of tuinhuis altijd van de natuur kunt genieten. Weer of geen weer. Last but not least: het laten plaatsen van een overkapping biedt ook financieel vele voordelen. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning nodig en het heeft waardevermeerdering voor uw woning.

Wat voor soort terrasoverkapping of tuinhuis wilt u laten plaatsen in Oisterwijk?

Natuurlijk zijn er terrasoverkappingen, veranda’s en tuinhuizen in verschillende soorten en maten. Daarom zetten wij de belangrijkste soorten hieronder op een rijtje:

Veranda
Geniet zowel in de winter als zomer van extra leefruimte. Het grote bijkomend voordeel van een veranda is dat de waarde van uw woning stijgt. Er zijn vele mogelijkheden. Een overkapping van hout, aluminium of glas? Wij helpen u de juiste keuze te maken.

Overkapping of tuinhuis met een plat dak
Veel huiseigenaren met een compacte tuin kiezen ervoor om een overkapping of tuinhuis met plat dak te laten plaatsen. Het voordeel hiervan is dat het niet te groot oogt en dat het perfect past bij uw tuin.

Overkapping of tuinhuis met puntdak
Het grote voordeel van een overkapping of tuinhuis met puntdak is dat het vaak mooi matcht met de dakpannen van uw woning. Alle soorten dakpannen kunt u in deze vorm kiezen en wij helpen graag bij het gehele ontwerp.

Overkapping of tuinhuis met lessenaarsdak
Het grootste verschil met de andere soorten overkappingen is dat een overkapping of tuinhuis met lessenaarsdak bestaat uit slechts één dakvlak. Het dakvlak wordt altijd onder een helling van 15° geplaatst. Dit zorgt ervoor dat er geen water onder de dakpannen komt en dat u geen last van lekkages krijgt.

Kapschuur
Bent u op zoek naar een overkapping met een hogere doorloophoogte? Dan adviseren wij vaak op een kapschuur te laten plaatsen. Onze specialisten voorzien u graag van meer informatie.

Een overkapping of tuinhuis laten plaatsen in Oisterwijk? Bekijk de voordelen:

  • De overkappingen van ons worden altijd op maat gemaakt
  • Waardevermeerdering voor uw woning
  • Zomer of winter? U zit altijd droog!
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Altijd één aanspreekpunt en kwaliteit gegarandeerd
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Wat kost het om een overkapping te laten plaatsen?

Wij leveren alleen overkappingen en tuinhuizen op maat. Onze overkappingen zijn altijd exclusief en daarom is het onmogelijk om daar een vaste prijs aan te hangen. Op basis van uw wensen en behoeften ontwerpen en plaatsen wij een overkapping – tegen een scherpe prijs. Natuurlijk hangt de prijs af van de soort die u kiest. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten hout en/of maatvoeringen.

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken en buurten: Centrum, Waterhoef en Klompven, Bunders en Levenskerk, ‘t Westend en ‘t Seuverick, Kerkhoven, Bosgebied, Moergestel, Vinkenberg en Heuvelstraat, Broekzijde, Westen en Noorden, Oosten en Zuiden.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.