Aannemer Oisterwijk

Aannemer Oisterwijk & Moergestel

Bent u op zoek naar een aannemer in de omgeving van Oisterwijk en Moergestel? Aannemer WVB staat voor u klaar, want wij staan voor een grote diversiteit in bouwen. Met meer dan twintig jaar aan ervaring hebben wij een groot assortiment aan specialismen en werkzaamheden. Of het nu gaat om een verbouwing, nieuwbouw, renovatie of onderhoud. Voor al deze klussen kunt u bij ons terecht. Denk aan overkappingen, dakkapellen, dakramen, deuren afhangen of een aanbouw: voor alles kunt u bij ons terecht.

WVB is dé expert in bouw, installatie en timmerwerken. Als gerenommeerd bouwbedrijf en aannemersbedrijf zijn wij trots om hoogwaardige diensten aan te bieden, inclusief CV-installaties, zonnepanelen en diverse timmerwerken. Ontdek waarom WVB de eerste keuze is voor kwalitatieve bouwprojecten en installatiewerkzaamheden in Oisterwijk.

Neem ook eens een kijkje op onze specialismen en diensten pagina’s: verbouw, aanbouw, timmerwerk, dakwerk, overkapping laten plaatsen, dak laten isoleren, dakraam laten plaatsen, dakkapel laten plaatsen en kozijnen laten plaatsen.

aannemer oisterwijk

Aannemer Oisterwijk & Moergestel met specialisatie in drie disciplines

Aannemer WVB is gespecialiseerd in een drietal disciplines:
– Aanbouw:
Wilt u uw woning groter laten maken? Of wilt u een aanbouw laten plaatsen zoals een overkapping, kappakel of tuinhuis? Wij kunnen het allemaal voor u realiseren.
– Verbouw
Wij begrijpen dat er erg veel komt kijken bij het verbouwen van uw huis. Als aannemer ontzorgen wij u graag en daarmee nemen wij al het verbouwwerk graag uit handen.
– Onderhoud
Het onderhouden van uw woning is enorm belangrijk. Wij adviseren onze klanten daarom om dit niet te lang uit te stellen. In overleg met u zorgen wij ervoor dat uw woning in topconditie blijft.

Betrouwbaarheid en efficientie

Als lokaal aannemersbedrijf in Oisterwijk begrijpen wij het belang van betrouwbaarheid en efficiëntie. Wij coördineren en beheren het gehele bouwproces, waarbij transparante communicatie en klanttevredenheid voorop staan. Kies voor WVB als partner in het realiseren van bouwprojecten van elke omvang.

Voordelen Aannemer WVB

  • Kwalitatief hoogstaande en op maat gemaakte producten
  • Alle werkzaamheden onder één aannemer
  • Ruime ervaring (meer dan 20 jaar)
  • Altijd persoonlijk contact – van begin tot eind
  • Duurzaam en milieuvriendelijk
bouwbedrijf oisterwijk

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken en buurten: Centrum, Waterhoef en Klompven, Bunders en Levenskerk, ’t Westend en ’t Seuverick, Kerkhoven, Bosgebied, Moergestel, Vinkenberg en Heuvelstraat, Broekzijde, Westen en Noorden, Oosten en Zuiden.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van WVB aannemer Oisterwijk en Moergestel? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.