Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Tilburg

Overkapping & Veranda Tilburg

Een overkapping laten plaatsen in Tilburg heeft verschillende voordelen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar zonnewering zodat u altijd een schaduwrijke plek heeft? Of wilt u onderdak tegen regenbuien zodat u altijd lekker droog zit? Hét gemeenschappelijke voordeel van een overkapping, veranda en tuinhuis is dat u altijd lekker van de natuur kunt genieten. Financieel is een terrasoverkapping ook aantrekkelijk. Voor het plaatsen van een overkapping heeft u vaak geen vergunning nodig en daarnaast is het een meerwaarde voor uw huis.

overkapping tilburg

Welke soort terrasoverkapping of veranda wilt u laten plaatsen in Tilburg?

U kunt verschillende soorten terrasoverkappingen, veranda’s en tuinhuizen laten plaatsen. Hieronder geven wij u een overzicht van de overkappingen die wij maken en plaatsen.

Overkapping of tuinhuis met plat dak
Bezit u een huis met een wat kleinere tuin? Dan is het wellicht verstandig om een overkapping met plat dak te laten plaatsen. Een overkapping met plat dak heeft als voordeel dat het minder massief oogt.

Overkapping of tuinhuis met puntdak
De overkappingen met punt die wij bouwen worden altijd van dakpannen of leitjes. Het voordeel is dat u alle soorten dakpannen kunt laten plaatsen, zodat het mooi matcht met de dakpannen van uw eigen huis.

Overkapping of tuinhuis met lessenaarsdak
Bij het laten plaatsen van een lessenaarsdak moet u er rekening mee houden dat het dak bestaat uit slechts één dakvlak. Het dakvlak wordt altijd onder een helling van 15° geplaatst. Hiermee voorkomen we dat er water onder de dakpannen komt en er lekkages ontstaan.

Kapschuur
Een kapschuur kenmerkt zich door een vaak hogere doorloophoogte dan die van een puntdak of platdak. De achterkant van een kapschuur is doorgaans wat lager.

Veranda
Bij een veranda moet u denken aan een overkapping die aan uw huis wordt geplaatst. Hierdoor krijgt u het gevoel dat uw tuin meer met het huis wordt gevoegd.

overkapping tilburg reeshof

Een overkapping of tuinhuis laten plaatsen in Tilburg? Bekijk de voordelen:

  • Alle overkappingen zijn exclusief en worden op maat gemaakt
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Alle werkzaamheden onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het maken van overkappingen
  • Persoonlijk contact met de aannemer

Kosten voor het laten plaatsen van een overkapping of tuinhuis in Tilburg

Elke terrasoverkapping, veranda en tuinhuis die wij maken is exclusief en wordt op maat gemaakt. Op basis van uw wensen en behoeften ontwerpen wij een overkapping. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit verschillende soorten hout en/of maatvoeringen van de overkapping of veranda. De keuzes die u maakt bepalen uiteindelijk ook de kosten voor het laten plaatsen van een overkapping.

overkapping tilburg centrum

Wij leveren onze diensten in Tilburg in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof en Udenhout.

Contactinformatie

Tel:+31 6 462 38 092
E-mail:info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.