Timmerwerk

Timmerman Tilburg en omgeving

Heeft u een verbouwing op de planning staan? Of wilt u gaan renoveren en kunt u daar de hulp van een timmerman in Tilburg bij gebruiken? Dan bent u bij Aannemer WVB aan het juiste adres! Wij hebben voor al uw timmerwerken (zowel binnen als buitenshuis) erkende en gecertificeerde timmermannen in dienst. Door ons brede portfolio en jarenlange ervaring als aannemer garanderen wij topkwaliteit en service. Bij ons houdt het niet op bij enkel het leveren van timmerwerk. Wij gaan veel verder dan dat.

timmerman tilburg

Specialisaties Timmerman Tilburg

Door ons brede aanbod aan gecertificeerde timmermannen kunt u voor elk vraagstuk bij ons terecht. Denk aan renovaties, verbouwingen, onderhoudswerk, deuren en meubels.

Is uw huiskamer na al die jaren toe aan een opknapbeurt? Heeft u behoefte aan een nieuwe en frisse uitstraling? Of wilt u graag een overkapping zodat u uit de wind zit en altijd van het lekkere weer geniet? Redenen genoeg om Aannemer WVB in te schakelen!

Voordelen van een Timmerman

  • Exclusief en op maat gemaakt timmerwerk
  • Kwalitatief en hoogstaand werk
  • Duurzaam, milieuvriendelijk en FSC-gekeurd hout
  • Meer dan 20 jaar ervaring in het timmervak
  • Waardevermeerdering van uw woning
timmerman tilburg reeshof

De kwaliteit van het timmerwerk staat bij ons altijd op nummer 1. Het bieden van excellente service staat hoog in het vaandel en dat is de reden dat klanten graag bij ons terugkomen. Doordat we duidelijk en transparant communiceren komt u nooit voor verrassingen te staan. Zowel voor, tijdens als na het project. Natuurlijk kunt u ook altijd na afloop bij ons terecht voor vragen.

Wij leveren onze diensten in Tilburg in de volgende wijken en buurten: Centrum, Oud-Zuid, Oud-Noord, West, Noord, Oost, Zuid, Berkel-Enschot, Reeshof en Udenhout.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.