Verbouw

Huis laten verbouwen in Tilburg, Goirle en omgeving?

Als u denkt aan een verbouwing van uw woning bent u bij Aannemer Tilburg WVB aan het goede adres. Wij hebben ruimte ervaring in de verbouw / aanbouw van een jaren 30 woning, tot nieuwbouw woningen. Ook een aanbouw voor extra leefruimte in de woning, of bijgebouw (garage/berging/opslag). Een verbouwing van uw woning levert altijd een forse waarde vermeerdering op.

Onder een huis laten verbouwen vallen vele werkzaamheden

U kunt denken aan een: zolder verbouwing, wanden laten plaatsen, toilet renovatie, badkamer verbouwing, vloerverwarming laten plaatsen, een dakraam laten plaatsen, verlaagd plafond laten plaatsen, loodgieter, stukadoors  werkzaamheden, dakopbouw, kozijnen laten plaatsen en deuren afhangen.

Bij een huis laten verbouwen komt vaak veel kijken en vele vaklieden voeren hun werkzaamheden uit, dit vergt een goede planning en duidelijke afspraken. Wij streven er naar om alle werkzaamheden goed op elkaar te laten opvolgen zodat we in de afgesproken tijdsperiode de afgesproken werkzaamheden kunnen realiseren.

Bij ons heeft u alle werkzaamheden onder een dak en alles word door vaklieden gerealiseerd. wij ontlasten u van alle zorgen en altijd 1 aanspreekpunt. Alles word goed afgesproken en in goed overleg gerealiseerd naar uw wensen. Er word door ons ook mee gedacht aan oplossingen tijdens het verbouw proces, om samen met u uw droom project te realiseren.

Ontwerp van uw verbouwing

Ook bij het ontwerp van uw verbouwing / aanbouw kunt u bij ons terecht wij werken nauw samen met  ervaren ontwerpers die uw wensen realiteit maken. Eindelijk die nieuwe of ruimere badkamer, of een kookeiland in een ruimere keuken. ook kunt u de indeling van uw woning veranderen  voor meer woongenot of extra leefruimte,  of misschien toch die werkkamer op zolder realiseren.  van twee slaapkamers door middel van een muurdoorbraak die ruime slaapkamer realiseren.

Voordelen van een huis laten verbouwen

  • Meer woongenot
  • Waarde vermeerdering van uw woning
  • Vertrouwde woonomgeving
  • Geen achterstallig onderhoud
  • De eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten

Wat kost de verbouwing van uw huis?

Een huis laten verbouwen is een mooie investering. Echter is elke verbouwing uniek. Daarom is het lastig om de exacte kosten op voorhand te bepalen. Uw wensen en behoeften bepalen uiteindelijk de grootte van een project. Afhankelijk daarvan brengen wij een offerte uit.