Overkapping & Tuinhuis laten plaatsen in Helmond

Overkapping & Veranda Helmond

Bent u op zoek naar een overkapping, veranda of tuinhuis in de buurt van Helmond? Dan bent u bij Aannemer WVB aan het juiste adres. De afgelopen twintig jaar hebben wij meer dan honderden overkappingen geplaatst bij u in de buurt. Natuurlijk is het laten plaatsen van een overkapping belangrijk. Maar minstens zo belangrijk vinden wij (1) het leveren van advies en (2) het uitwerken van een realistisch en uitvoerbaar ontwerp. Dát is waar wij het onderscheid mee maken.

Zoals u ongetwijfeld weet zijn overkappingen beschikbaar in verschillende soorten en maten. Wij maken altijd een exclusieve overkapping op maat en zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op uw wensen en behoeften. Waarschijnlijkt wilt u elk seizoen lekker genieten van de buitenlucht en uw prachtige tuin. Dan is een op maat gemaakte overkapping van ons een perfecte keuze. Wij kunnen een overkapping direct bevestigen aan uw woning, tuinhuis of vrijstaand plaatsen.

In de meeste gevallen heeft u géén vergunning nodig voor het laten plaatsen van een overkapping. Neem contact met ons op voor meer informatie.

overkapping helmond

Welk soort terrasoverkapping, tuinhuis of veranda wilt u laten plaatsen in Helmond?

Wij krijgen vaak de vraag welke soort overkapping of veranda het meest geschikt is om te plaatsen. Natuurlijk hangt dit heel erg af van verschillende factoren. Daarom gaan wij graag met u in gesprek over de verschillende soorten en maten die beschikbaar zijn. Geniet uw voorkeur bijvoorbeeld een houten, kunststof, aluminium of glazen overkapping? Of heeft u (nog) geen voorkeur en bent u op zoek naar advies van een specialist? Om u alvast op weg te helpen hebben wij een aantal mogelijkheden onder elkaar gezet:

Veranda
Heel vaak wordt ons gevraagd om een veranda direct aan een woning te plaatsen. Het zorgt voor extra energiebesparing en fungeert als extra isolatielaag voor uw huis. Bijkomend voordeel is dat een veranda vaak ook waardevermeerderend is voor woonhuis.

Overkapping met een plat dak
De naam zegt het eigenlijk al: bij een overkapping met plat dak is het ontwerp grotendeels al bepaald. U kiest voor een plat dak, maar toch zijn er nog verschillende keuzes te maken die veel invloed hebben om het uiterlijk van uw overkapping.

Overkapping met puntdak
Een van de belangrijkste kenmerken van een overkapping met puntdak is dat deze vaak hoger is dan de andere soorten. Meestal is een overkapping met puntdak iets moeilijker te monteren, maar dat is geen enkel probleem. Het aanzicht van een overkapping met puntdak is namelijk fantastisch!

Overkapping met lessenaarsdak
Bent u op zoek naar een tuinhuis met slechts één dakvlak? Dan adviseren wij vaak een overkapping met lessenaarsdak. In dit geval is er ook maar één dakgoot nodig. Een bijkomend voordeel is dat u geen last krijgt van wateroverlast – het regenwater kan namelijk makkelijk worden opgevangen.

Kapschuur
Natuurlijk hebben we ook nog de kapschuur. Dit is een ideale oplossing als u zowel de achterwand en/of zijwanden wilt sluiten. De wanden kunt u niet alleen eenvoudig sluiten – het zal zowel in de zomer als winter ervoor zorgen dat er niet snel temperatuurverschil optreedt.

overkapping helmond 02

De voordelen van het laten plaatsen van een overkapping in Helmond:

  • Geniet van uw tuin zowel in de zomer als winter
  • Breng extra comfort en sfeer aan in uw tuin
  • De bouwkosten zijn relatief laag
  • Het biedt u extra opslagruimte
  • Waardevermeerderend voor uw woning
  • Het is een duurzame oplossing

Wat kost het laten plaatsen van een overkapping?

Natuurlijk hangt dit heel erg af van de keuze die u gaat maken. Wij plaatsen enkel op maat gemaakt en exclusieve overkappingen. Dit betekent dat ook dat wij op voorhand niet kunnen aangeven wat een overkapping gaat kosten. Vanzelfsprekend bent u bij ons wel verzekerd van transparante communicatie en een scherpe offerte.

overkapping helmond 03

Wij leveren onze diensten in de volgende wijken en buurten: Mierlo-Hout, Brandevoort, Stiphout-Warande, Helmond Noord, Helmond West, Helmond Centrum, Helmond Oost, Binnenstad, Dierdonk, Rijpelberg en Brouwhuis.

Contactinformatie

Tel: +31 6 462 38 092
E-mail: info@aannemer-wvb.nl
Adres: Martin Luther Kinglaan 8, 5051KJ Goirle

Wilt u meer informatie over de specialismen en/of diensten van de betrouwbare Aannemer WVB? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand contactformulier.